menu

Trøndelag-73

av revykavalkade


14. september 1973

Eksternt

Eksternt

Beskrivelse

Kunstnerisk underholdning på Trøndelagsutstillingen i Nidarøhallen.

"Studentersamfundets Interne Teater, eller SIT, består av et variabelt knippe studenter som har det til felles at de stort sett ikke er redd for å opptre på en scene. Teatervirksomheten som bedrives, spenner fra det seriøse til studenterløyer med de mest løsslupne inn- og utfall.

Hver annen høst dreier det meste av SITs virksomhet seg om UKA, og man er allerede i god gang med forberedelsene til årets revy. Likevel har "Kongressgruppa" avsatt tid til Trøndelag-73 for å gi Trondhjemspublikum en anledning til å gjenoppleve høydepunkter fra tidligere års revyer.

"Kongressgruppa" ivaretar SITs oppdragsspilling i forbindelse med de arrangementer der studentenes nærvær synes ønskelig. Og oppdrag er det ingen mangel på. De strømmer jevnlig inn fra hele landet. Av større gjesteopptredener i det siste kan nevnes vårturnéen til Bodø i anledning SHANIFs 60års jubileum.

På "Kongressgruppa"s repertoire finner vi en passe blanding nye og gamle viser og andre nummer fra tidligere studenterrevyer, sammensatt, anrettet og avpasset etter publikum og de stedlige forhold."

Medvirkende
Forestillinger
Premieredato: 14. september 1973
Omtaler
Bildegalleri
Lyd og video