menu

Kraftkarameller og kranglekompott


UKA-01

Barneteater

Knaus

Beskrivelse

Klirrende kolber og hvesende gass, pulver og piller fra syltetøyglass. To liter snillhet og tre skjeer søt, syv svære sleiver med lydighetsgrøt.

Dette er historien og ei jente som vil bli modig. Hun heter Mille Mandel og jobber på et laboratorium. Mille vil ikke jobbe på laboratoriet. Hun vil egentlig være et helt annet sted. En dag får Mille plutselig besøk av noen merkelige figurer som er ørlite rampete og bittelitt sære. De lærer henne en høyst uvanlig sang. Når hun synger denne sangen kommer noe snart til å skje. Hun vil kjenne at det begynner, det går fra hodet og helt ned.

Tror du lydighetsgrøt eller tålmodighetstoddi smaker godt? Hva med vennlighetsvann fra et stripete spann? Hva tror du skjer når vi drar alligatoren i halen? Eller når vi starter kallibratoren på maks effekt?

Medvirkende
Forestillinger
Premieredato: 13. oktober 2001
Omtaler

Med «Kraftkarameller og kranglekompott – da Mille Mandel ble modig» får vi servert et fargerikt, lekent og sprelsk stykke. Den kallibratoren bør det forresten søkes om patent på – vi er flere som gjerne skulle vært litegranne modigere.

Christin Dammen, Under Dusken
Les hele anmeldelsen

Opptak
Numre