menu

En annen manns død


UKA-05

Nattforestilling

Biblioteket

Beskrivelse

Nattforestillingen har vært en viktig del av UKA siden 1995. Den utspiller seg i Biblioteket på Samfundet, noe som i seg selv gir den et spesielt preg. Forestillingen har gjennom årene tatt mange forskjellige former, eksempelvis grøsser og kabaret, og i år har produksjonen valgt å satse på et stykke fullt av energi, variasjon og driv. Dette blir en forestilling som man virkelig burde få med seg. Vi lover dere en heftig opplevelse, og at når dere går ut vil være fylt av en giv som gjør at dere får lyst til å være med på festen videre.

Medvirkende
Omtaler

Litt strammare regi og noko betre personinstruksjon hadde gjort seg. Medan eg sat i salen, tenkte eg at dette ikkje var så veldig bra, men nokre teateroppsettingar har meir ettersmak enn andre. Dette er ei slik ei som blir betre di meir eg ser attende på ho. Ho utfordra publikum og sette assosiasjonane i sving. Kanskje skal ein ikkje krevje meir?

Amund Grimstad, http://amund.info/2005/10/teatral-leik/

En tøff historie med lidenskap, hevnlyst og skytescener som burde rekruttere folk som ikke liker teater. Erfarne teatergjengere kan også nyte handlingen i tillegg til smarte løsninger og gjennomført regi.

Kristine Vedal Størkersen, Under Dusken
Les hele anmeldelsen