menu

Skrubbsår


UKA-01

Fysisk teater

Knaus

Beskrivelse

For andre gang setter SIT opp fysisk teater under UKA, en teaterform som har blitt mer og mer populær den siste tiden. Fysisk teater kan være alt fra nysirkus, mime og performance til mr.Bean-sketsjer, og er en form for teater som bygger på det fysiske og visuelle uttrykk. I vår forestilling har vi fullt ut benyttet de spennende mulighetene dette gir for scenografi, kostyme, lys,lyd og ikke minst musikk!

Fire skuespillere boltrer seg på scenen - de befinner seg høyt og lavt, og Gud vet hvor! Årets forestilling er regissert av Lene Donald, og har fått navnet «Skrubbsår». Fokus ligger på de valgene vi mennesker står overfor i løpet av livet - små hverdagsvalg og store, vanskelige valg. «Skrubbsår» er en forståelig og ikke høytsvevende forestilling - spenstig og full av fart, men også rolig og tankefull. I tillegg har vi lagt til en god porsjon humor! Liker du fysisk teater bør du ikke gå glipp av «Skrubbsår» - og kjenner du ikke til fysisk teater fra før, så er dette en spennende mulighet til å finne ut hva denne formen for teater går ut på!

Medvirkende
Forestillinger
Premieredato: 14. oktober 2001
Omtaler

Skrubbsår er da også et stykke som er formsatt med tanke på å trigge mer enn bare applausnerven. Noe av poenget er at vi som tilskuere skal bli berørte, og bli tvunget til å tenke igjennom det vi ser utspille seg fremfor oss.

Anniken Eid Kjeserud, Under Dusken
Les hele anmeldelsen